«

»

jan 25

Vide bouwen Strijp S door Timmerwerken/Timmerman Dekkers Eindhoven

timmerwerken eindhoven vide bouwen eindhoven

 

Samen met mijn collega Erik Kropman van EK Timmerwerken uit Waalre hebben wij in een Loft op strijp S een zelfdragende constructie gemaakt. Deze extra verdieping staat op palen en niet vast aan de wanden. Vanwege de historische functie van het gebouw mochten wij niets aan de wanden monteren. De functie van de extra verdieping was een slaapruimte creeeren. Het was geen simpele klus om zonder schoren een stevige houtconstructie te maken, en dit is natuurlijk we nodig, zeker in een slaapgedeelte. Wij hebben er een vloer van underlayment in geplaatst en een laminaatvloer gelegd. Later is er nog een trap in gebouwd en een hek.

Zoekt U een goede timmerman in de regio Eindhoven die elke klus aankan, bel dan met de specialisten van Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven. Wij hebben diverse ervaren Timmerlieden in onze club van zelfstandigen die ieder hun sterke punten hebben. Zodat ik bij elk project de juiste persoon kan plaatsen die het gewenste eindresultaat gaat realiseren.

U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere, overkappingen, zolderenovatie, isolatie, tuinen en schuttingen, daken zowel pannen als platdak, kasten, badkamers, plafonds, wanden en onder andere ook totale woning renovatie in de omgeving van Eindhoven.

De timmermannen van Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven beschikken over de beste gereedschappen zodat er vlot er nauwkeurig kan worden gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


5 × een =

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>