«

»

apr 21

Speciale actie scherpe korting op al uw houtrot renovatie door onze timmerman uit Eindhoven

Houtrotreparatie door Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven

Houtrotreparatie door Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven

Er is niets vervelender dan houtrot in uw huis. Houtrot ontstaat vaak door een slechte montage of het doorlaten van vocht waardoor er houtrot optreed. De afgelopen maanden hebben wij al heel wat houtwerk vervangen. Je ziet houtrot vaak bij de betimmering om de dakgoten, dat is een van de meest voorkomende klachten. Bij Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven hebben wij diverse timmermannen in ons team zitten die gespecialiseerd zijn in het maken van maatwerk in alle houtsoorten.

Deze zomer bieden wij een korting op de aanneemsom van uw houtreparatie, en tevens het eventuele schilderwerk. De korting hangt af van de grote van de klus, informeert U tijdens het bespreken van de offerte hiernaar. De actie geldt op alle buitenwerk de gehele zomer, en niet op reeds aangenomen werk van voor 20 april 2014.

Zoekt U in de regio Eindhoven een timmerman, dan bent U bij ons aan het juiste adres. Onze timmermannen werken dagelijks aan de meest uitdagende klussen om onze klanten tevreden te houden. Er is eigenlijk niets wat ons team niet van hout kan maken. Met de geavanceerde en moderne gereedschappen van onze timmermannen zijn wij ook nog snel en betrouwbaar.

Ons werkgebied betreft Eindhoven, Aalst, Waalre, Veldhoven, Geldrop, Best, Nuenen en Valkenswaard. U kunt Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven inschakelen voor onder andere:

– Dakkapellen maken en renoveren.

– Pannendaken

– Schuren bouw en renovatie

– Inbouw en wandkasten

– Overkappingen

– Algemene timmerwerken

– Kozijnen renoveren en plaatsen

– Garagedeuren

– Afhangen van binnen en buiten deuren

– Inrichten van zolders en isoleren hiervan

– Zetten van wanden en deuren

Doordat de timmerman Dekkers uit Eindhoven samenwerkt met een betrouwbaar team kunnen wij heel uw klus aan, van sloopwerk, loodgieterswerk, stucwerk, schilderwerk enz, alles van a tot z. U heeft slecht 1 aanspreekpunt waarachter 12 vakmannen staan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ 2 = negen

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>