↑ Terug naar projecten

Algemene timmerwerken

Algemene Timmerwerken

Bij Timmerwerken Dekkers is geen klus te gek, wij kunnen bijna alles maken op gebied van timmerwerk. Onze timmermannen hebben al geruime tijd ervaring met het op maat maken van allerhanden timmerwerk. Je kunt hierbij denken aan een ombouw voor de CV Ketel, een op maat gemaakt kast, tafel, plafond, wand, etc.

Omdat er bij timmerwerk veelvuldig met hout en plaatmateriaal wordt gewerkt kun je hiermee altijd zelf de gewenste maat bepalen.

Onderstaand een aantal voorbeeld van wat mogelijk is met houtwerk en plaatmateriaal.

Een mooie omtimmering van de schoorsteen in een zolderkamer. De schuine wand van het dakkapel is netjes afgetimmerd en gestuct. Onder zijn alle dikwandige cv leidingen verwerkt in een koof en netjes gestuct door onze huistucadoor. Als het geheel droog is wordt het een prachtige wand.

Een nieuwe keuken uitkiezen is vaak al een hele klus, laat staan het plaatsen en voorbereiden hiervan. Deze vrij eenvoudige Ikea keuken heeft uiteindelijk een prachtige uitstraling gekregen door goede idee├źn van de klant. De klant wou graag een ingebouwde afzuigkap, we hebben hier een ombouw getimmerd welke de keuken een extra luxe look geeft, de mooie sierlijst werkt het geheel af. Ook hebben wij een nieuwe achterwand geplaatst om alle electra, gas en waterleidingen te verwerken. Na het plaatsen wat ook gedaan is door de vakmensen van Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven zijn de tegels gezet door onze tegelzetter en het blad netjes afgekit.

In onderstaande zolderkamer was genoeg hoogte voor een extra verdieping. Door het gebruik van een houten balklaag en underlaymentplaten hebben wij een extra verdieping aan het huis toegevoegd. De hele constructie is in 1 dag aangebracht inclusief de trap. Later hebben wij hier nog een gipsplaten plafond onder gemaakt met verlichtingspunten erin. Het geheel is gestuct zodat niet zichtbaar meer is dat het later ingebouwd is.

Op verzoek van een klant hebben wij in Son en Breugel een bijzondere achterwand gemaakt. Deze wand staat in een slaapkamer. Tegen de wand zal het bed komen te staan. In de nissen onder komen nachtkastjes, en in de bovenste nissen boeken en een lamp. Een erg speelse manier van opbouwen wat uiteindelijk resulteerde in een gezellige uitstraling. De wand is gestuct door een stucadoor.

Een nutteloos deel van de slaapkamer, de schuine wand welke tot aan de vloer loopt. Wij hebben hier op verzoek van onze klant een eenvoudige schuine wandkast met schuifdeuren gerealiseerd. Daarnaast hebben wij de vloer van laminaat er direct ingelegd. het timmeren van een schuine wand kast zoals deze duurt ongeveer 1 dag. De panelen en deuren worden vervaardigd van 18mm mdf lakdrager. Deze zijn al voorbehandeld en makkelijk af te werken met een lak.

Houtrot in een deel van uw huis is vaak erg vervelend, maar wel op te lossen. Zoals hieronder is te zien dat wij een deel van deze uitbouw hebben gebroken en opnieuw hersteld. De schilder zal dit netjes afwerken zodat niet meer is te zien dat er aan gewerkt is. Wij hebben een deel van de boeiborden verwijderd en het rotte multiplex eraf gehaald. Daarna een nieuw rachelwerk geplaatst en alles opnieuw afgetimmerd met uniprime plaat.

Zoals U kunt zien zijn onze timmermannen van Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven gespecialiseerd in diverse timmerwerken, wij gaan dan ook geen 1 klus uit de weg en streven altijd naar een perfect eindresulaat. Heeft U een klus maar weet U niet waar U moet beginnen, bel dan en wij komen U ook graag adviseren over de mogelijkheden en kosten. Uiteraard is de offerte en het eerste contact altijd geheel vrijblijvend.