«

»

jan 17

Overkapping met lichtkoepel(s) in Best door Timmerwerken Dekkers uw timmerman in de regio Eindhoven

overkapping met lichtkoepels

 

Voor onze klant Toon H. hebben wij deze zomer een mooie overkapping geplaatst, de overkapping is vervaardigd uit een houtconstructie welke bevestigd aan de muren en aan de rechterzijde hangt deze op geïmpregneerde tuinpalen. De balkenlaag van deze overkapping is bedekt met underlaymentplaten. Ook zijn er twee dubbelwandige lichtkoepels geplaatst zodat er geen condens in de lichtkoepels komt. De underlayment platen in de overkapping zijn bespijkerd met een onderlaag voor de dakbedekking. De dakranden zijn dubbel gebrand door de dakdekker uit Eindhoven. Wij hebben een 60mm hoge daktrim gemonteerd op de hardhouten rabattdelen. De aan de muur grenzende delen worden beschermd door een ingeslepen loodslab over de gehele lengte.

Al met al is het een prachtige overkapping geworden. Binnenkort gaan we nog een nieuw kozijn monteren om het geheel een fraaier uiterlijk te geven dan de plexiglas.

Zoekt u een timmerman in de regio Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Best en omgeving neem dan contact op met de specialisten van Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven.

U kunt bij ons onder andere terecht voor :

– Algemene Timmerwerken

– Deuren en poorten ( ook garagedeuren )

– Schuttingen

– Aan en verbouw

– Daken ( ook branden )

– Kozijnen

– Vloeren

– Trappen

– Zolders, dakkapellen en dakramen

– Tuinbouw hout

– Overkappingen en fietsenhokken

Geen klus is ons teveel, ook kunt U bij Dekkers terecht voor Loodgieterswerken en andere Kluswerkzaamheden, kijk hiervoor op:

www.klusbedrijfdekkers.nl

Of op onze loodgieterssite:

www.loodgieterdekkers.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


2 + drie =

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>