«

»

mrt 03

Opbergwand door timmerman / timmerwerken Dekkers Eindhoven

IMG_3486

 

In samenwerking met Erik Kropman hebben we deze opbergwand gemaakt voor onze klant in Eindhoven. De wens van de klant was een eenvoudige opbergmogelijkheid timmeren waarin de wasmachine en droger werden verwerkt, en ook een wasbak met lades eronder werden gemaakt. Aan de linkerzijde hebben we een opbergmogelijkheid gecreƫerd voor het bruingoed, in het midden de wastafel met kasten erboven, en aan de linkerzijde de opbergruimte voor een strijkplank en een kledingrek met hangstang.

De kast is door de timmerman vervaardigd uit 18mm mdf lakdrager, wat een goedkoop en makkelijk te verwerken houtsoort is. Deze houtsoort is ook snel te verwerken voor de timmerman en is door de klant eenvoudig af te lakken in kleur omdat deze al gegrond is.

Bent U op zoek naar een timmerman in de omgeving van Eindhoven neem dan contact op met 1 van onze specialisten van timmerwerken Dekkers uit Eindhoven.

Wij maken onder andere badkamers, toiletten, dakkapellen, overkappingen, schuren, wanden en deuren, plafonds en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


9 − = vijf

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>