«

aug 19

Diverse Timmerklussen door Timmerwerken/Timmerman Dekkers uit Eindhoven

Vellux dakramen

Zolder aftimmeren

wand plaatsen

Kozijn plaatsen

 

Onlangs hebben de Specialisten van Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven weer veel klussen volbracht. Samen met de vaste collega Erik Kropman van EK hebben we diverse klussen in en om Eindhoven afgewerkt.

Bij het gemeenschapshuis de Lievendaal hebben we een paar wanden laten slopen en ondersteund met balken, we hebben deze netjes afgetimmerd en daarnaast een tong wand neergezet en een deurkozijn in het gezaagde gat geplaatst. Timmerwerken / Timmerman Dekkers uit Eindhoven heeft een CV kast gemaakt en de wanden gestuukt. Alles is inmiddels opgeleverd en de klant was zeer tevreden. Mede ook mogelijk gemaakt door ons vaste sloopbedrijf Rene van de Moosdijk.

We hebben een complete woning gerenoveerd in Veldhoven waarbij Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven ook 4 vellux dakramen heeft geplaatst, een badkamer en toilet gerenoveerd, een zolder afgetimmerd, wanden gezet, schuur aangepast, vloerverwarming geplaatst, deuren en kozijnen geplaatst enz. Al met al was dit een flinke verbouwing waar ook alles weer prima is verlopen.

De foto;s van de zolder die wordt afgewerkt met gipsplaten is een werk waar we momenteel bezig zijn. Met de lokale timmerman uit Eindhoven monteren we de gipsplaten, welke aan het einde van de week worden gestuct door een van onze huisstucadoors. Daarnaast maken we nog een schuine wand kast met louvre deuren, een cv kast, hebben we een vloer gelegd en verleggen we nog wat elektra. Uiteraard zijn de sloopweken van het plafond weer uitgevoerd door Rene van de Moosdijk en wordt dit karwei uitgevoerd door mijn collega timmerman Erik Kropman.

Zoekt U een betrouwbare aannemer voor uw timmerwerken neem dan contact op met Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven. Zoekt U een timmerman, iemand die dakramen kan zetten of een dakkapel of zelfs een complete bovenverdieping, schuur of aanbouw, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


5 × een =

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>