«

»

apr 27

Diverse klussen door de Timmerman van Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven

Een boeiboord vervangen door Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven

Een boeiboord vervangen door Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven

Een dakkapel opnieuw bekleed met trespa door Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven

Een dakkapel opnieuw bekleed met trespa door Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven

Op bovenstaande foto’s ziet U diverse timmerwerken uitgevoerd door onze vaste timmerman in Eindhoven. De Timmerman heeft een boeiboord vervangen en een dakkapel opnieuw bekleed met Trespa.

Bij het vervangen van boeidelen en delen van de gevelbekleding zoals bij een dakkapel door een timmerman is het vaak noodzakelijk dat er ook aan het dak wordt gewerkt. Heel vaak liggen deze delen namelijk aan een plat dak. Bij het slopen van de oude bekleding door de timmerman gaat vaak de daktrim verloren en moet dit worden hersteld. Omdat wij bij Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven continu samenwerken met een team van zelfstandigen hebben wij natuurlijk diverse zelfstandigen in de club die kunnen dakdekken. Het grote voordeel is dat de klus door 1 bedrijf wordt uitgevoerd, namelijk Timmerwerken Dekkers uit Eindhoven. Er is 1 aanspreekpunt, 1 prijs en 1 factuur. Vanuit ons worden de zelfstandigen aangestuurd waarmee wij constant samenwerken. Ook worden wij zelf door bijvoorbeeld de timmerman weer ingehuurd op zijn eigen project. Een erg prettige manier van werken, wat zich ook altijd bij de werken vertaald in een tevreden klant.

De timmerman (en) welke samenwerken met Timmerwerken Dekkers, onderdeel van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven zijn onder andere gespecialiseerd in, dakkapel bouw en renovatie, aftimmeren en bouwen van zolders. Het bouwen van schuine en inloop kasten, Isoleren van ruimtes, leggen van vloeren en wanden,  maar ook het maken van kozijnen en deuren.

Op het gebied van timmerwerk is er eigenlijk niets wat wij niet maken voor onze klanten. Wij worden ook regelmatig gevraagd voor maatwerk, waar we ook gespecialiseerd in zijn.

Zoekt U een timmerman in de regio Eindhoven die U totale klus oppakt, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor uw complete renovatie of U nu een nieuwe tuin wilt aanleggen, een aanbouw wilt zetten, een badkamer wilt verbouwen, een inloopkast wilt realiseren of simpelweg een lamp wilt ophangen, wij staan voor U klaar!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


1 + = zeven

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>