«

»

feb 02

Badkamers bouwen door Timmerman Dekkers Eindhoven

badkamers bouwen

 

Deze week zijn wij gestart op een nieuw project in Meerhoven. Er wordt een nieuwe badkamer gemaakt in een oude slaapkamer, hiervoor dienen alle benodigdheden aanwezig te zijn, namelijk riool, elektra en water. Wij hebben vanuit de kruipruimte een nieuw riool naar de 1e etage gebracht. Hiervoor hebben wij 3 gaten met een waterzaag laten boren door het bedrijf Bebotec uit Eersel. Nadat deze gaten waren geboord hebben we een 110 mm pvc rioolsysteem aangelegd naar de nieuwe badkamer. In de badkamer komt een toilet, inloopdouche en een wastafel. Ook heb ik een nieuwe warmwaterleiding vanuit de kruipruimte naar boven gelegd, evenals koud water. De elektra hebben we van een naastliggende slaapkamer genomen, voor de wastafel, spiegel en om de drain te aarden. Nadat dit klaar was konden we beginnen met timmeren, omdat er geen 1 wand haaks is in deze kamer is het timmerwerk een lastige klus, de werkzaamheden van de timmerman bestonden onder andere uit; kozijn met glas verwijderen en dichtzetten, ytong wand plaatsen voor de nieuwe inloop douche, gipswand 12,5mm plaatsen voor het toilet , en aan de zijkant van het toilet. Dit alles hebben we in 2 dagen gerealiseerd. De tegelzetter Geert Adams heeft inmiddels een cementdekvloer gestort en de vloertegels in de specie gelegd.

Volgende week begin ik met Erik Kropman aan de resterende klussen, deuren en wanden plaatsen en elektra verleggen. Een klein lichtplan realiseren en nog een paar kleine klusjes. Foto’s volgen weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


9 − = twee

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>